Završen jubilarni 10. „Dječji Kranjčić” u Križevcima

Osnovna škola Ljudevita Modeca iz Križevaca i Udruga za promicanje znamenitih Križevčana „Dr. Stjepan Kranjčić” u subotu 17. travnja 2021. objavili su rezultate natječaja na jubilarnom 10. Susretu hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva „Stjepan Kranjčić” za književno i likovno stvaralaštvo učenika osnovnih škola u Republici Hrvatskoj te su javnosti predali zbornik najuspjelijih radova „Ljepota se gleda očima srca”. Završna svečanost 10. „Dječjeg Kranjčića” koja je, uz Dan grada, na taj dan trebala biti održana u Križevcima, zbog pandemije korona virusom (COVID-19) nije održana. Proglašenje rezultata i predstavljanje zbornika održano je preko aplikacije Zoom, a  organizatori i pokrovitelji će zbornike, priznanja, zahvalnice i Više

Završnica 10. „Dječjeg Kranjčića” najavljena na Radio Mariji

U četvrtak su u emisiji Poticaji Stjepana Kranjčića na Radio Mariji gostovale koordinatorice natječaja i Susreta Martina Valec-Rebić i Danijela Zagorec te predsjednica Udruge za promicanje znamenitih Križevčana „dr. Stjepan Kranjčić” Tanja Baran. Predstavile su tek otisnuti zbornik Ljepota se gleda očima srca i najavile završnu svečanost Susreta, koja će se ove godine održati putem aplikacije Zoom.

Najava 10. Susreta hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva „Stjepan Kranjčić”

U Križevcima će u subotu 17. travnja 2021. biti proglašeni rezultati 10. Susreta hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva „Stjepan Kranjčić”. Program proglašenja rezultata započet će u 10.00 sati preko aplikacije Zoom. POVEZNICA JE DESNO NA RUBNICI. Tom će prilikom biti predstavljen zbornik najuspjelijih radova Ljepota se gleda očima srca. Takav će oblik završnice 10. „Dječjeg Kranjčića“ zamijeniti završnu svečanost koja je bila planirana u križevačkom Hrvatskom domu, a koja se zbog aktualnih epidemioloških mjera ne smije održati.

Rezultati natječaja za 10. Susret hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva „Stjepan Kranjčić”

Članovi stručnoga ocjenjivačkog povjerenstva (za književni natječaj u sastavu: Sonja Tomić, Jasna Šego i Vojmil Žic; za likovni natječaj u sastavu: Sonja Tomić, Tomislav Buntak i Vojmil Žic), nakon što su pročitali i pregledali radove koji su im dostavljeni bez podataka o autorima, donijeli su odluku o rezultatima ovogodišnjega natječaja.